Хіти тижня. "Я ловлю рибу в бікіні": Стала відома найсексуальніша рибалка

Американка підкреслює, що рибалка замінює їй тренування на м'язи верхньої частини тіла.

"Уроженка американского города Майами, штат Флорида, прославилась в Instagram фотографиями с пойманной рыбой. Пользователи сети окрестили женщину "самой сексуальной рыбачкой в мире", повідомляє видання The Sun, повідомляють Патріоти України. Далі - мовою оригіналу.

Эмили Ример (Emily Riemer) нередко красуется на снимках в откровенных топах и бикини, удерживая в руках крупный улов. Она подчеркивает, что рыбалка заменяет ей тренировку на мышцы верхней части тела.

Американка объяснила свой выбор одежды жаркой погодой в тех местах, где она занимается рыбалкой. «Я ловлю рыбу в бикини не для того, чтобы привлекать внимание. Просто во Флориде и его округе жарко, — говорит она. — Фотографироваться со своим уловом — вполне естественно. Так вышло, что я это делаю в купальнике».

Ример рассказала, что пойманная рыба часто весит больше, чем она. Женщина утверждает, что успешная борьба с крупным уловом приносит ей адреналин.

На кадре, опубликованном в ее Instagram-аккаунте 13 августа, Ример позирует в черно-зеленом купальнике рядом с рыбой оранжевого окраса. Пост собрал более пяти тысяч лайков и десятки комментариев, в которых подписчики восхитились ее стройной фигурой.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...