Хіти тижня. Як це пояснити?: "Зростання захворюваності на COVID-19 спостерігається скрізь, окрім самого Китаю", - Ілларіонов

Якби в Китаї винайшли або використовували ефективну вакцину проти коронавірусу, цього неможливо було б зберегти в таємниці.

Андрій Ілларіонов

Ексрадник президента РФ Володимира Путіна, старший науковий співробітник Інституту Катона у Вашингтоні Андрій Ілларіонов зазначив, що зростання захворюваності на COVID-19 спостерігають скрізь, окрім Китаю, передають Патріоти України.

"Якби в Китаї дійсно винайшли або там стали використовувати якусь суперуспішну, надефективну вакцину, цього неможливо було б зберегти в таємниці. Просто неможливо. Китай – величезна країна. Потрібно було б вакцинувати десятки та сотні мільйонів людей. Це неможливо приховати. з огляду на сьогоднішній стан китайського суспільства, з огляду на мільйони контактів із китайською діаспорою в Гонконзі, на Тайвані, на території Сполучених Штатів, по всьому світу, це неможливо було б приховати... Ми бачимо, що зростання захворюваності – а в деяких випадках і смертності – спостерігають не тільки в Європі, Сполучених Штатах Америки, Бразилії, Індії, а й у всіх країнах, що оточують Китай. І в Кореї, і в Японії, і в Гонконзі, і у В'єтнамі навіть – усюди спостерігають, окрім самого Китаю", – підкреслив Ілларіонов.
Він зазначив, що Китай фальсифікував і далі фальсифікує дані про захворюваність і про смертність від COVID-19. "Це відомо. Китай приховував важливу інформацію про коронавірус і продовжує приховувати. Це теж відомо. Китай займався спеціальними дослідженнями і спільно з американськими та французькими дослідниками, і без них працював із коронавірусом. Це відомо. Вони, власне, і вели ці дослідження... Принаймні офіційне пояснення було таким, що вони експериментують із коронавірусом для того, щоб якщо з'явиться якийсь дуже небезпечний патоген, то в них були б засоби лікування цього патогену або засоби вакцинації. Документів, які підтверджують, що вони такі експерименти вели, досліди, чимало, а ось документів, що свідчать про те, щоб вони розробили якісь ліки чи якусь вакцину, – таких немає", – резюмував Ілларіонов.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...