Хіти тижня. Кремль не бажає витрачати по мільярду доларів на тиждень: Росію чекає велике падіння рубля

Кремль утримує рубль від девальвації до моменту, поки обнулення президентських термінів Володимира Путіна не відбулося.

Незабаром в Росії очікується велика девальвація рубля: російська валюта різко обвалиться відразу після голосування за поправки в російську Конституцію. Російський телеграм-канал "Кремлівський мамковед" повідомляє, що до голосування, яке дозволить Путіну обнулити колишні президентські терміни, Кремль активно підтримує курс рубля і витрачає золотовалютні резерви на його підтримку, передають Патріоти України.

Російський ЦБ регулярно витрачає на підтримку рубля до $ 200 млн щодня (1 мільярд доларів в тиждень) і буде це робити до дня голосування. Перед голосуванням російська влада не може допустити девальвації російської валюти, оскільки їм важливо зберігати рейтинг Путіна на прийнятному рівні.

Однак після голосування за поправки нічого стримувати російська влада більше не буде. Автори Тelegram-каналу підкреслюють, що після цього девальвація рубля буде просто неминучою. "Важливо відзначити, що дата голосування буде певною точкою для обнулення фінансових зобов'язань верховної влади перед народом, насамперед підтримки курсу рубля до долара в умовах низьких цін на нафту і газ.

"Персонально для Путіна дуже важливо отримати позитивний результат голосування по Конституції, що неможливо при значній девальвації рубля. Але після голосування жодних стримувань для знецінення рубля не буде, спалювати валютні резерви для утримання курсу стане безглуздо. Девальвація рубля стає практично неминучою", - наголошується в повідомленні.

"Відповідальною за падіння російської валюти буде призначена глава ЦБ Набіулліна, що загрожує її зміщенням з посади. При цьому вона буде всього лише технічним виконавцем: девальвація буде проведена за прямою вказівкою першої особи (Путіна - ред.)", - пише ТГ-канал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...