Хіти тижня. "На встрече с главами фракций в ВР по дате инаугурации Зеленский был готов согласится на 28 мая или 1 июня. Но за мгновение до этого Богдан, сидящий рядом, вдруг дернулся, и...", - Alex Noyt

Нарада у Верховній Раді 4 травня. Андрій Богдан (зправа від Володимира Зеленського)

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією відомого блогера, котрий поділився інсайтом зустрічі майбутнього президента та його команди з керівництвом Верховної Ради за зачиненими дверима 4 травня. Далі мовою оригіналу.
"Как происходит управление страной в реальности, а не в сериале.

Весьма красноречивый пример произшел сегодня в ВР, который ясно показывает "самостоятельность" и "независимость" президента Зеленского даже в мелких вопросах.

Сегодня, на встрече с главами фракций в ВР по поводу даты инаугурации, после долгой дискуссии Зеленский был готов согласится на 28 мая или 1 июня. Но за мгновение до этого Богдан (смотрящий от Коломйского), сидящий рядом, вдруг дернулся, и заполошенно уткнул лицо Зеленского в экран своего смартфона. Прочитав текст на экране, Вовочка мгновенно уперся в 19 мая и начал грозится поставить голосовалку на сайт по этому поводу, чтобы давить на ВР.

Возникает вопрос, как вот "это" будет отстаивать позицию Украины в труднейших международных переговорах, в том числе с врагом, один на один? В переговорах которые могут идти по 10-12 часов или больше, как это было неоднократно в практике Пороха? А ведь это всего лишь дата инаугурации, а не что то более серьезное. Представьте каким образом , и главное -кем, будут приниматься стратегические решения по национальной безопасности или обороне?"

Варто також наголосити, що поспішаючи з датою інавгурації у Зеленського чи то по незнанню, чи не сприймаючи як перепону проігнорували той факт, що неділя 19 травня є всеукраїнським Днем поминання жертв політичних репресій. Це вже викликало нарікання у суспільстві, як не повага до історичної пам'яті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...