У Зеленського не дивились у календар або проігнорували: В'ятрович пояснив, чому не варто призначати інавгурацію на 19 травня

Якщо у Зе!Команді не поважають пам'ять жертв, то хоч би забобонність мала подолати "політичну доцільність" для того, щоб хтось щось намагався встигнути "просунути". Невже добою раніше-пізніше ніяк не можуть, а саме у неділю 19 травня?

Голова Інституту національної пам’яті (УІНП) Володимир Вятрович нагадав, що на кожну третю неділю травня припадає День пам’яті жертв політичних репресій, тому 19 травня є невдалою датою для інавгурації президента. Про це В'ятрович написав у facebook, зазначають Патріоти України.

"Звучать пропозиції щодо проведення інавгурації президента 19 травня. Дата вкрай невдала - це День пам‘яті жертв політичних репресій, визначений Указом президента в 2007 році. Тобто це траурний день в який проводяться жалобні заходи по всій Україні, обмежено розважальні заходи та розважальне мовлення на ТБ", - написав він.

"Комік Володимир Зеленський дозволяв собі жарти над Голодомором, президент Володимир Зеленський не має права на глум над пам’яттю про мільйони жертв репресій", - додав В'ятрович.

Нагадаємо, за повідомленням джерел на зустрічі з керівництвом фракцій Верховної Ради особливо на 19 травні наполягав юрист Зеленського-Коломойського Андрій Богдан. Не варто бути оракулом, щоб з великою імовірністю 14 травня на пленарному засіданні ВР депутати голосно говоритимуть про наругу над пам'яттю загиблих, тут пригадають і жарти "кварталівців" над Голодомором і томосом-"термосом". Навіщо ж так підставлятись?

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...