Хіти тижня. "Очень сильные! Житья от них нет, почти каждый день хороним", - терористи "ДНР" в істериці через снайперів ЗСУ (відео)

Терористи "ДНР" зазнають величезних втрат від снайперів ЗСУ на лінії фронту. Майстерність стрільців ООС лякає окупантів.

Одкровення "ДНРівців" з'явилися в новому сюжеті російського пропагандиста Олександра Сладкова. На відео командир терористів скаржиться, що тільки вчора поховали найманця, якого "зняв" снайпер ЗСУ, передають Патріоти України.

Що примітно, з його слів, працював стрілок ООС з пристойної відстані - бойовик перебував далеко від лінії фронту і йшов, не криючись, впевнений у власній безпеці.

Подібні інциденти, запевняє ватажок бойовиків, трапляються у них регулярно. Стрілки ЗСУ навіть примудряються відстрілювати їх крізь вікна будинків. "Снайпера работают очень сильно! Это большая беда, так как позиции у них немножко получше… У них много мест, откуда можно работать. А у нас таких нет", - скаржиться терорист.

Він уточнив, що в порівнянні з 2014 - 2016 роками сьогодні майстерність снайперів ЗСУ серйозно підвищилася. "Повысилась точность! Это раз. Оружия не слышно. Не наше! Это у них сейчас не простые СВД, абсолютно бесшумные", - розповів бойовик "ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...