Хіти тижня. Полювання на принців: Гаррі зізнався, коли і чому закохався у Маркл

Маркл не тільки народила чоловіку спадкоємця, але й стала головним ініціатором зречення від престолу.

Меган Маркл і принц Гаррі

Принц Гаррі здивував шанувальників несподіваним зізнанням. У пориві одкровення молодший онук Єлизавети II докладно описав той момент, коли і за яких обставин закохався у Меган Маркл. Ексактриса докорінно вплинула на життя британського принца та й досі продовжує це робити. Як Меган вдалося роздобути серце принца, повідомляє видання Daily Star, передають Патріоти України.

Маркл не тільки народила чоловіку спадкоємця, але й стала головним ініціатором зречення від престолу. Гаррі дуже змінився за час життя з Меган. Колишня актриса ніби приворожила принца.

У приватній розмові з приятелями принц Гаррі зізнався, що впав до ніг Маркл під час подорожі по Африці. Тоді пара тільки починала зустрічатися і ніхто не знав до чого це все може привести.

Закохані мало що знали один про одного, але вже жили в солом'яному наметі з душем на відкритій терасі з видом на лагуну. Незвичайна атмосфера передбачала романтику і ніжні почуття.

Саме в цьому місці Гаррі зрозумів, що закохався в актрису і хоче одружитися на ній. Захоплююче проведення часу пари якнайкраще сприяло цьому. Закохані гуляли, рибалили, приємно проводжали кожен день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...