Хіти тижня. "Прості росіяни не хочуть війни": Під Тулою у конкурсі перемогла родина, яка перетворила санчата на "Панцирь-С-1" (фото)

"Неподалік російської Тули в неділю, 30 січня пройшов фестиваль декорованих санчат - перемогла родина з двома дітьми, що зробила з санчат зенітно-ракетний гарматний комплекс "Панцирь-С-1". Судді оцінили "велику схожість на справжній ЗРК", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився фото.

"Прості росіяни не хочуть війни"? "Достатньо прибрати Путіна"? Як бачимо, це дуже наївні і далекі від реального стану речей оцінки. Прості росіяни щиро пишаються можливостями РФ знищити інших і вважають це визначною рисою "величного російського народу". А, і ще "високодуховного", звісно ж", - додав політтехнолог.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...