Хіти тижня. "Приходив білий старець": Охоронець "Мотороли" заявив, що знав про смертельний вибух (відео)

У соціальних мережах публікують ролик з інтерв'ю охоронця загиблого в результаті підриву в ліфті «командира» НВФ «Спарта» Арсена Павлова, більш відомого, як «Моторола».

За словами члена НВФ Олега «Пугача», який представився, як «начальник служби безпеки розвідувального батальйону морської піхоти «Спарта», незадовго до вбивства «Мотороли» він бачив уві сні «білого старця, який говорив - «Вас підірвуть», передають Патріоти України.

За словами «Пугача», він виїхав з Донецька в кінці 2015 року та коли був у відпустці йому нібито наснився сон в якому «білий старець» повідомляв про вибух. Сон повторювався тричі. Охоронець «Мотороли» повірив у сон і прийняв рішення «залишити службу», чим засмутив Павлова.
Замість себе «Пугач» залишив місцевого охоронця. Крім того, він висловив думку, що вбивству «Мотроли» можна було запобігти, так як сам член НВФ зі своїм «командиром» в ліфті ніколи не піднімалися або пускали вперед себе охоронця. І всі запобіжні заходи дотримувалися вкрай жорстко.
Також, він висловив думку, що вбивство «Мотороли» - це, нібито «дії ДРГ», а не місцеві розбірки.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...