Хіти тижня. Принц Насім: Як чемпіон відправив у нокдаун претендента першим же ударом (відео)

Один із найпопулярніших боксерів світу в другій половині 90-х років минулого століття, британець Насім Хамед увійшов в історію і як автор одного із найшвидших нокаутів у чемпіонських боях.

16 березня 1996 року в Глазго, Шотландія, 22-річний боксер проводив перший захист титулу WBO у напівлегкій вазі. Суперником був нігерієць, 28-річний Саїд Лаваль. Першим же ударом на третій секунді бою Принц Насім – прізвисько боксера – відправив опонента в нокдаун, передають Патріоти України.

Претендент з трудом піднявся, але тільки для того щоб Хамед поставив ефектну крапку. Британець провів ще два влучних аперкоти і рефері змушений був зупинити бій. Він тривав 35 секунд.

Насім Хамед володів титулами WBO (1995-2000), IBF (1997) і WBC (1999) у напівлегкій вазі. 2015 року внесений до Міжнародної зали боксерської слави.

- Одна з найбільших зірок у спорті. Хлопець розпродував арени ще до того, як називали його суперника, - писав про Принца Насіма провідний журналіст ESPN Ден Рафаель.

Єдиної поразки в кар'єрі Насім Хамед зазнав у квітні 2001 року, поступившись на MGM Grand у Лас-Вегасі, США, в близькому бою мексиканській зірці Марко Антоніо Баррері. За рік Хамед провів ще один переможний бій і у 28-річному віці завершив кар'єру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...