Хіти тижня. "Путіна пробують взяти "на слабо", при тому використовуючи маніпуляції його улюбленою темою про "Вєлікую отєчєствєнную", - Голобуцький

"Короткий брифінг Байдена «у передвоєнне надвечір’я» (в Америці зараз «пообіддя» 15 лютого) не став ані «епохальним», ані якимсь «революційним». По суті, це продовження «тицяння ведмедя палицею»: повторення тез, що ніхто не вірить заявам РФ про відведення військ, бо тепер вже 150 тисяч стоїть вздовж кордонів України з Білоруссю і Росією", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Що «коли що», «Північний потік ніколи не запрацює. США продовжує очікувати великого наступу – бо знов були заклики до американських громадян залишити Україну задля власної безпеки. «Росіяни нам не вороги, НАТО, США і Україна не загрожують Росії» - але «світ таврує Росію за напад на Україну, втрати будуть величезними» і Росія завдасть удару по собі ж самій.

Ну і знов чиста спокуса: США не відправлятиме своїх військових захищати Україну у випадку нападу, США не розміщатиме свої ракети в Україні. В сенсі «тут нікого нема, нападайте, будь ласка!». І одразу знов спроби роздражнити тварину: «США готові заплатити будь-яку ціну за захист свободи». «Друга світова війна була війною, в якій ми брали участь з необхідності. Але якщо Росія нападе на Україну, це буде війна, в якій ми братимемо участь за власним вибором!». Дуже схоже, що Путіна пробують взяти «на слабо, при тому використовуючи маніпуляції його улюбленою темою про «Вєлікую отєчєствєнную».
Тобто, Байден копнув Путіна напередодні прогнозованої дати нападу, щоб той не розслаблявся. І якщо масштабного нападу все ж не буде, така заява – хороша основа для «нової Холодної війни» всіх проти Росії (маючи на увазі і Китай).
Але у всього цього є ще один момент. Історичною місією Джо Байдена може стати не нова війна з Росією, холодна чи ще якась, а новий «план Маршалла» для України. В сенсі, це вже буде «план Байдена».
Якщо додати масштабне входження США на європейські ринки за рахунок жорсткого витіснення покараної Росії, то «план Байдена» дійсно стане історичною місією, котра дозволить відродити гегемонію Америки над цілим світом (і відновити імідж після репутаційних страт в Афганістані). Це дозволить відновити рівень впливовості США і «зробити Америку великою знов». Що вплине і на електорат республіканців в самій Америці – тобто, збільшить підтримку Байдена і демократів. Будемо сподіватись, що в адміністрації Джо Байдена знайдеться хтось, хто запропонує йому подібний план".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...