Хіти тижня. "Русские своих не бросают": Москва припиняє фінансування "ЛДНР", "зуби на полицю" покладуть не лише пенсіонери "молодих республік"

Тепер терористам доведеться власними силами забезпечувати не тільки пенсіонерів ОРДО, а й інші верстви населення "ДНР".

Швидше за все, новорічні свята будуть на території так званих "народних республік" Донбасу дуже безрадісними. Справа не тільки в дуже неблагополучній ситуації з поширенням коронавірусної інфекції. Стало відомо про рішення Росії, яке буде ударом для "ДНР" і "верхівки" сепаратистів. Як пише телеграм-канал "Вільнодумець", з початку 2021 припиняється російське фінансування "республік", передають Патріоти України.

Зокрема, "ДНР" позбудеться грошового потоку, який робив Пушиліна і його наближених мільйонерами. "Як розповідають близькі до так званого голови уряду ДНР Пашкову люди, за вказівкою з Москви готується неприємна новина для всіх пенсіонерів ДНР, а також інших категорій громадян, які отримують соціальну допомогу. Щоб було всім зрозуміло, скажімо прямо: Росія має намір з 1 січня 2021 року припинити повністю фінансувати ЛДНР", - йдеться в повідомленні.

"А це означає, що більше "російських пенсій", званих росіянами "соціальною допомогою", і виплат допомоги не буде, тобто не буде 2,1 млрд рублів щомісяця на утримання ДНР, які Пушилінз російськими кураторами нещадно "пиляли". Все , лавочка закривається!" - пише телеграм-канал.

Сьогодні окупаційна "влади" "ДНР" в істериці через "пересихаючий" фінансовий потік з Росії. Є інформація, що той же Пушилін і його наближені їздили в Москву на поклін до Зюгановау і Жириновськогому, яких просили якось допомогти, вплинути на Кремль, умовити не припиняти фінансування "республік", але російські політики тільки розводили руками і казали, що рішення "нагорі" вже прийнято.

А найбільше від цього рішення постраждають, звичайно ж, не Пушилін і не його "колега" з "ЛНР" Пасічник, а прості люди, зокрема пенсіонери, власних коштів для виплати яким пенсій при перебуваючій в глухому занепаді економіці "республік" немає і в помині.

Телеграм-канал також пише, що з подачі Росії пропагандистами вже "розганяється" нібито "пояснення" того жаху, який скоро відбудеться. Народу розповідатимуть, що нібито мала місце домовленість з Україною про фінансування останньою "республік" з 2021 року. І далі послідують звинувачення на адресу України з приводу "невиконання домовленостей". "Коротше, ми всі напередодні" грандіозного шухеру в "ЛДНР", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...