Хіти тижня. "Справжнє пекло": У мережі повідомляють про "потужну зарубу" в районі Пісків

Жителі Горлівки стверджують, що вибухова хвиля часом така сильна, що відкриваються міжкімнатні двері.

Місцеве населення окупованих проросійськими бойовиками незаконних збройних формувань Горлівки, Макіївки, а також Донецька на власних сторінках в соціальних мережах інформують, що приблизно з 17 години 15 травня в місті почалися серйозні бойові дії. Крім того, в соціальних мережах пишуть, що відбувається «потужна заруба» в районі Пісок. Згідно зі словами очевидців, деякі житлові будинки отримали пошкодження, передають Патріоти України.

Жителі Горлівки стверджують, що вибухова хвиля часом така сильна, що відкриваються міжкімнатні двері. Інші очевидці констатують, що звуки вибухів такої сили, як були на самому початку війни, в 2014 році. Причому люди відзначають, що вони чутні навіть при закритих вікнах і включеному телевізорі.

Налякані «до смерті» люди в своїх акаунтах відзначають: «Волна открывает межкомнатную дверь. Центр города. Бахает примерно раз в час. Сейчас немного слабее», «Донецк. Что за бахи на С-С-3? Война», «Буквально за час бахнуло уже второй раз в районе Верхнеторецкого. Да и вообще в последние дни если что-то где-то и гупает немного, то именно там».

Згідно їх слів, дуже неспокійно зараз у Макіївці а також гримить в Ясинуватій.

Жителі «Донецької народної республіки» коментують те, що відбувається в такий спосіб: «Горловка целый день что-то гремит на юге», «Макеевка, весьма прилично жахнуло, слышим звуки полетевшего стекла».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...