Хіти тижня. Так народжуються хіти: Настя Каменських підкорила фанатів довгими ногами в спокусливому вбранні

Міні-сукня оголила ноги співачки, які, завдяки вдалому ракурсу, здаються дуже довгими.

Настя Каменських і Потап нещодавно поділилися інтимним моментом. Нещодавно Настя вже представила широкій публіці нову пісню і гаряче відео до неї, а зараз співачка вирішила поміркувати про почуття та емоції, які викликає у неї самої улюблена композиція. Настя запостила знімок, на якому вона лежить на дивані, навколо розкидані фотографії, але найголовніше, що оцінили фанати, наряд співачки: міні-сукня оголила ноги Каменських, які, завдяки вдалому ракурсу, здаються дуже довгими, передають Патріоти України.

"У кожного є та сама пісня, яка, скільки б не слухав, потрапляє в саме серце. Її не просто слухаєш, а відчуваєш кожною клітинкою. І навіть в холодний зимовий вечір вона подарує неймовірне тепло", - написала співачка.

Фанати назвали фото Насті "вогнем" і поспішили залишити свої лайки і емодзі-вау. Не кожен день побачиш улюблену співачку в такій позі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не треба очікувати на допомогу": Арестович знайшов аргумент, чому Україні не потрібно йти в ЄС і НАТО

субота, 11 травень 2024, 22:14

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що інтеграція України до ЄС і НАТО насправді є спробою влади перекласти відповідальність за ухвалення стратегічних рішень щодо долі держави на Брюссель та Вашингтон. Про це він заявив у с...

Російська атака на Харківську область 10 травня - Бутусов

субота, 11 травень 2024, 21:35

Вночі російські війська силами до 4-5 батальйонів піхоти перетнули лінію державного кордону і захопили чотири прикордонні селища - Стрілече, Красне, Пильне, Борисівка. На інших ділянках російські атаки відбиті, противник зазнав значних втрат. Незначне...