Хіти тижня. Відставка генерала спричинила в Україні гучний скандал (документ)

Останні дії президента говорять про те, що він вважає себе одноосібним захисником країни. Це далеко не так, вважає генерал.

Петро Порошенко і Валерій Кондратюк

Генерал-лейтенант Валерій Кондратюк написав заяву на ім'я президента України Петра Порошенка, в якій пояснюються вимушені причини подачі в лютому цього року рапорти про відставку, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Останні дії президента говорять про те, що він вважає себе одноосібним захисником країни. Він також вважає, що тільки він особисто забезпечив дипломатичну підтримку. Це далеко не так. Це образливо чути не тільки для мене, але і для тисяч військових, які зберігають мир, а також для десятків і сотень дипломатів, які служать на благо України", - сказав Кондратюк.

За його оцінками успіх подальшого протистояння України з Росією багато в чому вже залежить, не стільки від особистого досвіду майбутнього президента, скільки від його чесності і щирого бажання продовжити цю боротьбу за незалежність і готовність проводити необхідні важливі реформи.

"Ключовим фактором успіху президента в сьогоднішній ситуації повинні стати його кадрова політика в призначенні професіоналів і його довіра в делегуванні їм повноважень", - додав він. "Один в полі не воїн, навіть якщо він президент" - сказав Кондратюк.

Нагадаємо, Валерій Віталійович Кондратюк - кадровий український військовий, розвідник, генерал-лейтенант. Пройшов шлях від офіцера до керівника спецслужб. У період з 2014 по липень 2016 був начальником департаменту контррозвідки СБУ, з серпня 2016 по жовтень 2017 очолював Головне управління розвідки МО України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...