Хіти тижня. "Забезпечують серйозний рівень особистого захисту": Карпатська мольфарка розповіла, скільки шаманів "працюють на Путіна" (відео)

На президента Росії Володимира Путіна працюють 13 сибірських шаманів, які забезпечують йому дуже серйозний рівень особистого захисту, захисту його здоров'я та особистого життя. Про це в ефірі програми "Руно" на Апострофі TV розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські, передають Патріоти України.

За її словами, до допомоги магії вдаються багато політиків. "Але Путін у нас персонаж особливий, тому що на Путіна працює не один шаман і не два, а всі 13 сибірських шаманів. До карпатських мольфарів можна прирівнювати хіба що сибірських і тибетських шаманів. Тому це дуже серйозний рівень як захисту, особистого захисту Путіна, так і захисту його здоров'я, його особистого життя", – пояснила Магдалена Мочіовскі.

Вона додала, що перш за все завдання будь-якого мольфара, шамана - створити навколо людини сильне біоенергетичне захисне поле, яке його захищатиме. "Тобто неможливо буде цій людині завдати магічних атак, наприклад, навести порчу, зробити людину хворою. Наступне – можна за допомогою цього енергетичного бар'єру людину закрити так, що її думки ніхто не зможе прочитати", - розповіла жінка.

За словами мольфарки, якщо і знайдеться шаман, який зможе пробити це захисне поле, незабаром воно знову відновиться. Вона додала, що росіяни з давніх-давен зверталися до шаманів, тому і Путін, на її думку, користується їхньою допомогою.

Вона також розповіла, як може поєднуватися християнство, приналежність до якого демонструє Путін та звернення до чаклунів. "Завжди шамани, що володіли чорною магією, прикривалися церквою. На жаль, це відбувається і донині. Ви приходьте до відьми, вона каже, що вона відьма, але її кабінет обкладений іконами. На це я відповідаю – двом царям не служать. Або Богу, або дияволу. Ці дві речі несумісні", - наголосила Магдалена Мочіовські.

За її словами, ті шамани, які працюють на Путіна, здебільшого працюють зі стихіями, із природними стихіями. І вони працюють із демонічними істотами. Тобто це не обов'язково буде верхній ешелон із дияволом. Є багато демонів, їхні види, є спеціальна наука, яка називається демонологією. І, звичайно, викликаються ці демони і у такому плані працюється з демонами", - пояснила вона.

Мольфарка вважає, що Путін підписав контракт. "Я вважаю особисто, що Путін підписав контракт, так само як і до нього це робив Гітлер, як до нього робив Наполеон і багато інших видатних полководців, видатних діячів історії, які продаючи свою душу і підписуючи контракт своєю кров'ю з дияволом, отримують певні послуги, тобто одержують те, що вони просять", - каже вона.

На запитання, чи Путін підписав контракт кров'ю, вона відповіла: "Я навіть у цьому не сумніваюся".

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...