Хіти тижня. Загрожує велика втрата коштів: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень

Поточного тижня через поспішне прийняття рішень можна зробити неправильні вчинки, наслідком яких стануть великі фінансові втрати, розповіла астролог Марина Скаді, передають Патріоти України.

ОВЕН

Фізична діяльність пов'язана з задоволенням особистих потреб і цілей. Велика зайнятість не дає можливості повноцінно відновлювати сили, що може призвести до проблем зі здоров'ям. Нетерплячість, неспокій може стати причиною помилок і неправильних рішень. Прагнення добитися всього відразу, з нальоту, перевищуючи свої можливості і повноваження, призводить до зриву планів і помилок у роботі. Ваші партнери і близьке оточення, розуміють ваше справжнє ставлення до них, як погане, так і хороше. За бажання, вам нескладно зачарувати оточуючих, будь-який флірт має шанс на успіх. Ви самовпевнені, різко відстоюєте свої інтереси, але й легко можете нажити собі ворогів і недоброзичливців.

ТЕЛЕЦЬ

Довгострокові плани в різних сферах життя, можуть отримати успішне завершення. Укладені домовленості, партнерство і знайомства, плануються на тривалий період і розвиваються зазвичай повільно, але впевнено і з дипломатичної обережністю. З'являється можливість розширити свій вплив, як на роботі, так і в ділових контактах. Можливо, матеріальні результати від вашої діяльності, з'являються не так швидко як хотілося б, але будь-які загальмовуючі дії не принесуть збиток, а швидше навпаки, вони зможуть допомогти вам зайняти вичікувальну позицію для прийняття правильного рішення. Є можливість встановлювати контакти, які можуть допускати різницю у віці, при яких, життєвий досвід одного з партнерів, буде приносити користь.

БЛИЗНЮКИ

Ви досягнете успіху, якщо будете брати участь у колективній діяльності, самостійна робота може привести до помилок, які виявляються пізніше. Підвищується ваша творча активність, яка буде проявлятися в залежності від вашого духовного потенціалу. З 13 липня, коли Меркурій, ваш управитель, закінчить фазу ретроградного руху, ви зможете ще більш якісно і активно розробляти нові ідеї, правильно використовувати свій талант, а також конструктивно використовувати отримані знання у своїй професійній діяльності або ж у роботі за сумісництвом. Сприятливий період для розв'язання сімейних питань, розділу майна, підписання угод. Ви зможете найкращим чином застосувати свій творчий потенціал у всіх сферах.

РАК

рисутня схильність братися за виконання декількох завдань одночасно, через що не виходить довести їх до кінця. Графік стане більш напруженим, багато справи можуть залишитися незавершеним, тому вам знадобиться обмежити їх кількість. Ваші попередні дії, хороші і погані, дадуть відповідні результати. Оточуючі не особливо звертають на вас увагу, але це і добре - працюючи поодинці, ви досягнете більшого. Неприйняття ситуації, образи і фіксація на минулому, ускладнюють можливість реалізації поточних завдань. Вся інформація в цей період сприймається підсвідомістю і в майбутньому, в потрібний момент прийде на допомогу. Думки звернені головним чином до будинку, сім'ї, тому в соціальному житті, можуть бути певні проблеми.

ЛЕВ

Період таємних сторін вашого життя, оскільки ваші досягнення і успіхи, приховані від зовнішнього світу. Вдалий час для роботи зі своєю підсвідомістю, розумінням причинно-наслідкового зв'язку минулого з сьогоденням. У липні Ви знайдете вражаючу внутрішню силу і рішучість. Водночас ви стаєте більш чутливими до проблем інших людей, розвивається ваша інтуїція, притягаються різного роду таємниці. Це гарний час для творчої або науково-дослідної роботи в самоті. Можливий збір інформації про минуле і контакти з людьми з вашого минулого. На перший план виступлять ваша інтуїція, підсвідомість і мрії. В це час ви також можете виявити інформацію, яку раніше від вас приховували.

ДІВА

Посилюється ваша винахідливість, потреба у свободі і незалежності, з'являються прогресивні ідеї, здатність переконувати інших. Вдалий період для тих, чия діяльність пов'язана з технічними та гуманітарними областями знань. З'являються можливості вдало застосувати технічний досвід і соціологічні навички, здійснити несподівану поїздку в незвичайне місце, взяти участь у фінансових справах або в організації цікавого заходу. Активізується спілкування з давніми друзями, приятелями, однокласниками. Матеріальні нагороди та інші визнання ваших заслуг цілком можливі, якщо ви виконували свою роботу якісно і слідували посадовим інструкціям.

ТЕРЕЗИ

Відчуваєте внутрішню свободу і розкутість, відчуваєте почуття радості і впевненості в собі, відчуваючи взаємну симпатію і потяг до навколишнього світу. Ви схильні займатися громадською діяльністю, натхненні і здатні заразити цим підйомом працівників та компаньйонів, навіть начальство. Коштом особистої фізичної привабливості і чарівності вам багато по плечу. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу, на ідейну підтримку начальника, впливових осіб і покровителів, особливо серед представників протилежної статі. Не виключено залучення в службовий роман. Завдяки підвищеній увазі до інших людей і розуміння їх інтересів Ви успішно укладаєте угоди і договору.

СКОРПІОН

В цей час вами правлять інстинкти – такі, як інстинкт виживання і продовження роду. Прекрасні можливості завоювати своє місце під Сонцем і довести своє право на нього, добути собі прожиток, вийти переможцем з будь-якої конфронтації. У цей час у будь-яку справу вкладаються всі свої фізичні і душевні сили, використовує будь-яку можливість, щоб продемонструвати свою силу і вміння, тому можете здобути перемогу в різних змаганнях, конкурсах, сміливо включайтеся у справи, за які в інший час не стали б братися. У сімейних стосунках відчувається напруженість, готова може вибухнути в будь-який момент. Тому, найбільш конструктивно ви можете проявити себе в соціальній діяльності, в роботі.

СТРІЛЕЦЬ

Період сприятливий для певного занурення в себе та для занять духовною роботою, тим самим, ви зможете повністю гармонізувати свій психічний і фізичний стан. З багатьох питань відбувається переоцінка, трансформується своє бачення минулого, що комбінуються з конструктивними діями в цей час. Можливі зміни, пов'язані з юридичними питаннями, контрактами, зв'язками з громадськістю, доходами рідних і ситуаціями, в яких ви будете прагнути до співпраці і пропонувати його. Остерігайтеся переїдання і потурання своїм звичкам. При дотриманні всіх заходів безпеки, тиждень виявиться благополучною.

КОЗЕРІГ

Доведеться докласти багато зусиль для виконання домашньої роботи. Сімейні відносини, власність або бізнес, операції з нерухомості, вийдуть на перший план. Ентузіазм у колективній діяльності може сприяти сімейних справах. Якщо ви роздумуєте про створення нового підприємства або досягнень особистої фізичної мети, прийшов час привести ці плани до виконання. Якщо ви плануєте переїзд, настав час здійснити його. Можлива тимчасова робота вдома або важка праця на власній ділянці. Молоді люди Козероги можуть відчувати батьківський тиск, як протест проти нього вони можуть прийняти рішення покинути будинок і жити самостійно.

ВОДОЛІЙ

Можуть нагадати про себе минулі неприємності, але будь-яка напруга повинна швидко пройти без наслідків, тим більше, якщо з вами будуть люди, здатні якщо не виправдати, то зрозуміти ваші дії. Фізично активна атмосфера, що оточує вас в цей період, сприяє посиленню спілкування і діяльності, особливо пов'язаної з братами, сестрами та сусідами. Ви можете загрузнути в потоці інформації, не кажучи вже про низку ідей, розроблених вами. У вас можуть розвинутися навички роботи з технікою та комп'ютерами. Період, невдалий для роботи, що вимагає концентрації уваги. У багатьох з'являється емоційна втома, всі таємні проблеми стають очевидними.

РИБИ

Відкриваються нові перспективи, тому прийшов час зайнятися самоосвітою. Громадська діяльність та виконання службових обов'язків приносить задоволення. У цей період ви зможете реалізувати багато творчі ініціативи і проекти, давно намічені плани. Зростає прагнення до лідерства, зайняття провідних постів. Допомога і підтримка приходять самі собою, а пошук заступництва начальства і високопоставлених осіб приносить результати. Ви самовпевнені, легко розв'язувати фінансові проблеми. Спілкування з дітьми і близькими людьми значно поліпшать ваше самопочуття і підвищать вашу самооцінку. Підвищується здатність проникнути в думки інших людей, зрозуміти інтереси близьких і коханих.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вбив бізнес-партнера й спокійно... доїв вечерю: Ветеран війни проти України влаштував стрілянину у ресторані Петербурга (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 11:59

У Росії колишній «вагнерівець», який повернувся з фронту, застрелив свого бізнес-партнера у ресторані Санкт-Петербурга. Момент злочину потрапив на камери спостереження і був опублікований у соцмережах, передають Патріоти України. За даними росЗМІ, слі...

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...