Хіти тижня. Зірки говорять: Кінець ретроградного Юпітера. Які знаки Зодіаку знайдуть щастя

З 14 вересня Близнюкам почне щастити у справах, пов'язаних зі спілкуванням і знайомствами.

Ретроградність планет практично завжди має негативні наслідки для людей. Не виключенням є і Юпітер, чий ретроградний рух завершується 14 вересня. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які знайдуть щастя з початком нового періоду, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.
  • Близнюки

З 14 вересня Близнюкам почне щастити у справах, пов'язаних зі спілкуванням і знайомствами. Навколишні почне боротися за увагу Близнюків, а отже - їх чекає успіх в любовній сфері.

  • Лев

До Левів у другій половині вересня повернеться самовладання і посилиться інтуїція. Справи підуть вгору. На роботі Леви зможуть також заробити більше авторитету, але для цього потрібно буде частіше простягати руку допомоги близьким, колегам і друзям.

  • Скорпіон

У Скорпіонів з середини вересня очікується різкий стрибок фінансової удачі, прогрес в бізнесі і в роботі. Успіх також чекає Скорпіонів в особистому житті. Найголовніше проявляйте непідробний інтерес до всього, чим ви займаєтеся, і вас чекає успіх.

  • Стрілець

Стрільцям з 14 вересня почне везти в плануванні справ. Юпітер-планета, яка управляє думками людей про їхнє майбутнє, так що представники даного Знака зможуть забути про минулі помилки і сфокусуватися на чомусь позитивному. З'явиться відчуття легкості, підуть геть сумніви і скептицизм. Можливо, це станеться не відразу, але поступово страхи кануть в лету.

  • Риби

Для Риб найближчі півроку стануть часом звільнення від негативних емоцій і спогадів. Рибам варто проводити свій час в спробах досягти гармонії і умиротворення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...