"Х*хли висаділі дєсант!": Через удар по Севастополю перелякані окупанти влаштували результативну перестрілку між собою

Ракетний удар в ніч на 13 вересня по судноремонтному заводу в тимчасово підконтрольному РФ Севастополі спровокував серед російських загарбників справжню паніку, результатом якої став вогонь по своїх. Про це з посиланням на так звані z-пабліки повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, який відстежує ситуацію на окупованому півострові.

За наявними даними, місцеві силовиками шукали по місту «українських диверсантів», внаслідок чого випадково вступили у бій зі своїми ж військовими.

«Поліція отримала інформацію про те, що у місті діють диверсанти, і відправила на їхні пошуки кілька нарядів. Один із них прийняв за диверсантів озброєний військовий патруль і відкрив вогонь по своїх», — йдеться у повідомленні.

Під час перестрілки було вбито трьох військових й одного «поліцейського».

У результаті удару по Севморзаводу пошкоджено щонайменше два російські військові судна.

Йдеться про великий десантний корабель Мінськ та підводний човен Ростов-на-Дону. Обидва судна відновленню не підлягають.

Крім того, є відомості про пошкодження ще двох кораблів, однак інформації про їхні пошкодження наразі немає.

У міноборони РФ стверджують, що удар було завдано крилатими ракетами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...