"Хороший русскій" Шипіцин у Вільнюсі облив кетчупом "хорошого русского" Шендеровича через їхні внутрішньоросійські розбІрки", - Голобуцький

"Хороший русскій" Шипіцин у Вільнюсі облив кетчупом "хорошого русского" Шендеровича через їхні внутрішньоросійські розборки і непорозуміння з "нехорошим русскім" Пріґожиним", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Те, що один "хороший русскій" був при цьому в футболці з символікою "Азова" і з українським прапором на плечах", а інший "хороший русскій" регулярно і демонстративно обвинувачує Путіна і бажає перемоги Україні, як на мене, суті ситуації для нас не міняє. Це суто їхні розборки (один подумав, що "оплата Пріґожину судового припису квитками на концерт" - креатив і демонстрація нескореності; інший вирішив, що підкорення судовому припису в будь-якій формі - це зрада і заохочення Пріґожина і путінського режиму...).
Так, суто особисто мені неприємно: я завжди вважав Шендеровича розумною людиною, цікавим автором. Та й просто не люблю спостерігати приниження. Але з позиції громадянина розумію, що мені має бути фіолетово, як там межи собою розбираються "Хорошиє русскіє" і "не дуже хорошиє русскіє". Бо і ті, і інші активно виступають за збереження Росії. І ті, і інші старанно щоденно накидають Європі і світу "росіяни не можуть нести відповідальність за дії Путіна і кількох злочинців". Що, серед іншого, ще й може ускладнити вибивання з Росії репарацій за наслідки дій всіх росіян і всієї Росії.
Так що знов повторю свою тезу: вони роблять цілком правильні для себе речі, обстоюють звичні і правильні для себе ідеї, в тому числі "цінності для світу русского міра". Для України і те, і інше шкідливе. Так що просто всім треба навчатись зміщувати наголос: з "хорошиє" на "русскіє", що є вичерпним визначенням для нашого ставлення до них".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Усі біжать у Zara, а я підтримую український мас-маркет": Джамала розсекретила вартість свого образу

субота, 18 травень 2024, 13:29

Співачка Джамала стала героїнею рубрики Скільки коштує Look?. Блогер Ніколас Карма зустрівся з переможницею Євробачення 2016 на зйомках шоу 20:23 Жені Яновича, повідомляють Патріоти України. Джамала, яка незабаром втретє стане мамою, розповіла, що акти...

Окупанти в Вовчанську застрелили інваліда, який не міг ходити (відео)

субота, 18 травень 2024, 13:14

Прокуратура Харківської області повідомила в Telegram 17 травня, що відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу окупантами особи з інвалідністю у прикордонному Вовчанську. Про те, що росіяни розстріляли чоловіка в інвалідному візку в окуповані...