Хотів зробити ефектний кадр: Депутат Держдуми РФ був поранений після удару по Луганську, - росЗМІ

Депутат Держдуми РФ поранений в внаслідок вибуху в тимчасово окупованому Луганську, який стався ввечері 12 травня. За інформацією росЗМІ, постраждав Віктор Водолацький, передають Патріоти України.

Водночас опубліковано відео з Водолацьким, де той цілий і неушкоджений коментує обстріл Луганська. Депутат Держдуми Віктор Водолацький вирішив покрасуватися на тлі будівлі в Луганську, що палахкотіла після удару.

Джерела ВЧК-ОГПУ кажуть, що історія з депутатом Водолацьким вкрай комічна, під удар він не потрапляв. Після удару по будівлі в Луганську, він приїхав туди, щоб зробити красиві кадри і навіть пішов до руїн, де на нього обрушилася частина стіни.

Водолацький - депутат від "Єдиної Росії". В яке місце він імовірно поранений, а головне - що робив в Луганську, не повідомляється. Пропагандистські ЗМІ з посиланням на помічника депутата пишуть, що поранення легке і з ним все гаразд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру - ІПСО на тлі візиту Путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...