Хтось пересвяткував 8 березня? У Петербурзі вантажівка врізалася в літак з пасажирами (фото)

У російському місті Санкт-Петербурзі в аеропорту Пулково вантажівка пошкодила крило пасажирського літака, який повинен був вилетіти до Новосибірська. Місцева прокуратура встановлює причини інциденту. Про цей випадок, який стався пізно ввечері 8 березня, повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на транспорту прокуратуру, передають Патріоти України.

За оприлюдненою інформацією, спецвантажівка, яка привозить на борт харчування, рухалася заднім ходом і врізалася і ліве крило літака російської авіакомпанії з красномовною назвою "Побєда", який мав летіти до Новосибірська.

На борту перебували 173 пасажири, які вже порозсідалися на свої місця. Пасажирів довелося висадити і відправити іншим рейсом. За попередньою інформацією, ніхто з них не постраждав.

Пошкоджене повітряне судно знаходиться на стоянці аеропорту, виконуються технічні роботи. Слідчі проводять перевірку та оцінюють збитки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...