Кілька десятків росіян відправилися "слухати Кобзона": Під Маріуполем "прилетіло" в казарму окупантів

Увечері в суботу, 13 травня, у селі Республіка поблизу Маріуполя Донецької області пролунав вибух у будівлі клубу, в кому облаштували свою “казарму” російські окупанти. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

“Близько 50 “хороших русских” стали поруч з Кобзоном на парад крейсеру Москва”, - написав він. За його словами, раніше з’явилася інформація про “задимлення” у селі Республіка, куди направилися два десятки машин швидкої допомоги та де спостерігався активний рух російських військових.

Згодом підтвердилася інформація про “приліт” у приміщення сільського клубу, де розташувалася велика кількість ворожих солдатів. Петро Андрющенко додав, що колаборанти скаржаться, що влучання в імпровізовану казарму сталося через те, що "навели місцеві". “Просто Маріуполь та район - це Україна. Та окупантам тут сильно не раді”, - зауважив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...