"Кім Чен Ин - це уособлення мрії Путіна": Психолог звернув увагу на нюанси зустрічі диктаторів

Психолог та експерт із питань невербальної комунікації Валентин Кім в інтерв'ю проаналізував зустріч північнокорейського та російського диктаторів Кім Чен Ина та Володимира Путіна, а також інші казусні ситуації представників країни-агресора, передають Патріоти України.

— Почув цікаву думку від аналітика Євгена Дикого: це не Кім приїжджав до Путіна, а Путін до Кіма. Адже Кім кількасот кілометрів проїхався поїздом, а Путін летів до Кіма на зустріч літаком із європейської частини Росії у Владивосток. Судячи з їхньої поведінки, хто до кого приїхав? Хто був чиїм гостем?

— Тут я, мабуть, погоджусь на 100%. Дійсно, має величезне значення, хто який шлях має зробити. Витрати Росії на цей візит набагато більші, ніж витрати Північної Кореї — треба везти не лише Путіна бозна-куди, на край землі, а треба везти і оркестр.

— І главу МЗС РФ Лаврова з міністром оборони Росії Шойгу. Можна, щоправда, Шойгу на Лаврова запрягти.

— Можна було таким чином. Але, розумієте, Лавров з Шойгу на собі не привезуть роту цього караулу, яка зустрічала північнокорейського диктатора. Тобто необхідно привезти весь оркестр з собою, що вони і зробили. Тобто організаційні витрати достатньо високі.

Відстань теж має значення. І сама поведінка Путіна під час цієї зустрічі, його готовність здійснювати такі невербальні знаки величезної поваги — все це є свідченням того, що насправді, дійсно, це Путін приїхав на візит до Кім Чен Ина. І це Путін зацікавлений у цій зустрічі набагато більше, ніж Кім Чен Ин.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...