Кличуть разом іти на Москву: Російський добровольчий корпус звернувся до "вагнерівців" (відео)

Російський добровольчий корпус, що здійснював рейди на територію Білгородської області РФ, закликав найманців приватної військової компанії «Вагнер» переходити на бік України, покласти край кривавій війни, а потім піти маршем на Москву. Звернення добровольців поширилося мережею, передають Патріоти України.

«Звертаюся до бійців ПВК «Вагнер», для яких слова «вірність» і «честь» ще мають якийся сенс. Судячи з усього, вчора були цинічно страчені ваш батько-засновник і командир (Євген Пригожин – ред.). І ви прекрасно знаєте, хто за цим стоїть», – йдеться в заяві.

За словами членів РДК, «вагнерівцям» треба зробити серйозний вибір: або пристати на службу до міністерства оборони РФ і бути «псами на ланцюгу для катів ваших командирів», або помститися.

«Щоб помститися, вам потрібно перейти на бік України. Якщо ви не здійснювали воєнних злочинів, ми запрошуємо вас у наші ряди. Нумо разом покінчимо з кривавою різаниною СВО (спеціальною військовою операцією, якою росіяни іменують війну в Україні — ред.), а потім відправимося маршем на Москву. І цього разу не будемо зупинятися за 200 км від МКАД (Московської кільцевої автомобільної дороги – ред.), а дійдемо до кінця», – сказано у зверненні РДК.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...