Коли папік "дахує" морські ворота України: У мережі з'явилося відео "бурхливої молодості" скандальної співробітниці Державної прикордонної служби

У мережі з'явилися відео пресофіцерки Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Іванни Плантовської, яка опинилася у скандалі через свої відверті фото на відпочинку у розкоші, де юною гарно співає на війьсковому концерті, а також з'ясувалося, хто її зараз "спонсорує".

У соцмережах знайшли багато фото з різних кінців світу, котрі "брава" офіцерка-прикордонниця відвідувала протягом 2022 року. Всі вони сповненні розкоші, навіть є "Мерседес" з іменем власниці на номерах.

"Народ обурився, бо в Україні триває широкомасштабна війна", - зазначив журналіст і блогер Костантин Андріюк у Facebook.

Як повідомили джерела з однієї антикорупційної структури громадському діячу, екснардепу Бориславу Березі, її "спонсорує" командувач південного управління ДПСУ Сергій Мул, який вже 29 років в прикордонній службі. Він шість років очолював Київський напрямок, а потім південний. Також у 2021 році у нього знайшли незадекларовані 16 мільйонів доларів та нерухомість в Італії та Іспанії.

"Зараз у Мула підозра від НАБУ за незадекларований будинок. Ще на момент обшуків у Мула в Одесі, а це було більше року тому, з'ясувалося, що бравий генерал-майор проживав у квартирі... Грановського, партнера Кауфмана. Це саме їх ще 5 грудня затримало НАБУ. Кауфман один з найвпливовіших людей на Одещині та мажоритарний власник найбільшого дистриб'ютора цигарок в Україні TEDIS Ukraine. І людина не чужа ОП", - написав Береза.

Сергій Мул

За його словами, Мула на посаду назначив член партії "Слуга народу" та один з кураторів партії у Харківській області Вадим Слюсарєв, який перекупив бізнес родини екснародного депутата України Євгенія Мураєва - канал "Наш". Також назначив Мула на цю посаду Паша Сушко - впливовий нардеп ВР, член "Слуги народу".

"На початку грудня Мула затримала місцева поліція вхлам п’яним за кермом посеред ночі. Кажуть, з ним була приваблива жінка. Справу замяли. І так, - Іванна Плантковська його прес-секретар. Але це ж випадкове співпадіння. Так?", - додав Береза.

Крім того, як повідомляє varta1, у командувача південного управління ДПСУ знайшли паспорт громадянина Колумбії на ім'я Хорхе Фернандес.

Водночас у мережі знайшли відео з дитинства Іванни Плантовської, де та гарно співає на військових концертах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...