"Коли у нас під приводом боротьби із зловживаннями зупиняється той чи інший великий проєкт, це означає лише одне - на його будівництві хоче красти хтось інший", - журналіст

У чому користь "Великого крадівництва"?

"Термін "крадівництво", який вжитий у заголовку, вигаданий не мною. Це витвір нинішньої опозиції, яка закидає Володимиру Зеленському те, що на його розрекламованій програмі "Великого будівництва" наживаються спритні ділки. Цілком згоден. Так воно насправді і є", - пише журналіст Микола Несенюк у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Одне лише непокоїть: хто заважав нинішній опозиції робити те ж саме, коли ця опозиція мала владу, але при цьому не красти? Так вже сталося, що кожна зміна "злочинної влади" на владу "чесну", супроводжується в Україні зупиненням великих інфраструктурних проєктів, якими опікувались "злочинці". Незабаром мине двадцять років як на трасі "Київ – Одеса" стоять недобудовані транспортні розв'язки. Люди вже й забули, що це таке і сприймають їх за скіфські кургани, які були там завжди. Ну хто винен в тому, що "злочинна влада" не встигла добудувати ті розв'язки до 2005 року і там з того часу вже знайшли свою смерть сотні водіїв та пішоходів?

Згадайте, що було із мостом біля автовокзалу у Києві, який простояв недобудованим чи не всю каденцію Віктора Ющенка. Або розв'язку біля села Стоянка, яка простояла недобудованою усю каденцію Петра Порошенка і лише тепер там знову почали ворушитися.

Всесвітня історія доводить, що на великих будовах крали завжди. Почалося це чи не з часів зведення єгипетських пірамід і триває досі. І завдання суспільства не протестувати, а контролювати хід робіт, аби крали менше! Як на мене, нехай крадуть, аби лише у нас будувалися та ремонтувалися дороги, мости, залізниці, тунелі… Все те, без чого сучасна економіка розвиватися не може, без чого ми приречені залишатися країною четвертого світу. Саме четвертого, бо в Африці дороги набагато кращі за наші!

Слід розуміти, що коли у нас під приводом боротьби із зловживаннями зупиняється той чи інший великий проєкт, це означає лише одне - на його будівництві хоче красти хтось інший! А поки ці крадії чубляться між собою за допомогою наших непідкупних суддів та правоохоронців, надовго або назавжди зупиняється будівництво того, що слід було збудувати ще десять чи двадцять років тому.

Тому я щиро тішуся із "Великого крадівництва" президента Зеленського. Нехай крадуть ще більше і у нас в результаті стає більше доріг, мостів, шляхопроводів і усього іншого!".

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Проблема, що зростає": Що довше Україна тягне з мобілізацією, то менш імовірним стає контрнаступ, - The Washington Post

неділя, 28 квітень 2024, 13:28

Довгоочікуване отримання допомоги від США допоможе Україні зупинити наступ Росії найближчими місяцями, але гостра нестача військ і перевага Москви у вогневій потужності означають, що Київ навряд чи зможе піти в наступ щонайменше до 2025 року. Про це пи...

Пропагандисти Кремля вигадали фейк про наркокур'єра для тероборонців із Харківщини

неділя, 28 квітень 2024, 12:59

У російських Telegram-каналах розповсюджують неправдиву інформацію про те, що у Харкові затримали наркокур'єра, який нібито постачав наркотики бійцям 113-ї окремої бригади територіальної оборони. Пропагандисти стверджують, що слідчі тривалий час намага...