"Коли Зеленський сказав, що три його найбільші досягнення - це армія, суб'єктність і розбудова інфраструктури, у мене затіпалося око", - блогер

"Усі політики брешуть. Люди це розуміють і сприймають брехню політиків досить спокійно. Але коли політики брешуть тупо і називать чорне білим, це бісить. Тому що така відверта брехня – це неповага. Це значить, що вони сприймають нас за клінічних ідіотів, нездатних скласти 2+2", - пише бізнесмен Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Коли Володимир Зеленський сказав, що три його найбільші досягнення це - армія, суб'єктність і розбудова інфраструктури, у мене затіпалося око. Бо з трьох досягнень прибрехати собі два – це вже занадто!

Погоджуся з інфраструктурою. ВІн дійсно її драйвить. Робиться багато. Навіть розуміючи, що гроші на дороги забрали у хворих, а друзі президента крадуть на будівництві десятки мільярдів, не можна не відзначити, що Зеленський переймається інфраструктурою і дороги будують.

Але армія? Серйозно? Два роки не виконується державне оборонне замовлення. Два роки армія була десь на переферії уваги президента, а тепер він покрасувався на параді і каже, що армія - це його заслуга? Ніт, пардон! Не ваша, пане Зеленський. Все, що ви зробили для армії – зруйнували не все, що збудували попередники.

А тепер ця "суб'єктність". Я розумію, таргетна глядачка "1+1" Антоніна, на яку розраховані спічі президента, мало не упісялася від такого цікавого, незвичного і дуже розумного слова "суб'єктність". Мабуть, вона досі молиться богові, що у неї є такий розумний президент.

Але, якщо під словом суб'єктність ви мали на увазі міжнародний авторитет та суверенітет у вирішенні своїх внутрішніх справ, то це повна брехня. Бо саме за вашого керівництва великі дяді розіграли "Північний потік-2" без участі України. Без України Німеччина закликає провести вибори у сепаратистів. Без України почали зустрічатися з Путіним та узгоджувати питання Криму і Донбасу. А ще вас, такого суб'єктного, нащолкали по носі не тільки Меркель з Байденом, а й такі скромні в геополітичному плані гравці, як Молдова, Естонія, Грузія. І було ж за що.

Порада на майбутнє. Ви ж все таки, президент! Тому брешіть хоча б наполовину. Наприклад, скажіть, що ви досягли миру на Донбасі. Звичайно, це брехня, але там дійсно трошки менше стріляють і людям подобається, коли війни ніби нема. Або скажіть, що ринок праці оживає. Бо він і правда ожив. Так скажіть, що ожив завдяки вам. Ну і Єрмаку, звичайно. Ще б могли сказати, що лелеки полетіли у вирій. Під вашим особистим контролем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...