"Косметичку можете забрати, а хрест поверніть!": Нардеп-втікач Дмитрук дещо загубив у Молдові (відео)

Народний депутат Артем Дмитрук, який незаконно виїхав з України, звернувся до спецслужб Молдови із вимогою повернути йому дерев'яний хрест та молитвослов. Відповідне відео він опублікував у Telegram, передають Патріоти України.

Дмитрук розповів, що таксі, якими користувався у Молдові, обшукали місцеві спецслужби. В одній із тих авто був дерев'яний хрест нардепа.

«Після того, як я залишив Молдову, спецслужби Молдови та спецслужби України, зупиняли машини цих молдаван, перевертали їх, проводили обшуки, викликали на допити… В одній з машин був мій хрест дерев’яний, такий досить великий хрест, подарований мені моїми друзями з Грузії», – розповів нардеп.

Нардеп-втікач заявив, що спецслужби вилучили його молитвослов, книгу про релігію та косметичку. Дмитрук вимагає, щоб йому повернули ці речі. «Спецслужби Молдови вилучили ці мої речі і передали СБУ. Так от, що я прошу: поверніть хрест. Поверніть хрест, поверніть мій молитвослов. Мою книгу, бажано. А косметичку можете залишити. Там у мене є хороша електронна зубна щітка, паста, догляд за бородою, олія така спеціальна, паста. Тому можете користуватися, будь ласка, я дозволяю. Косметичку можете забрати, а хрест поверніть, злочинці, негідники», – наголосив втікач.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ох*їтельно просто. Спасибі, міністерство оборони": Окупанти перевірили якість своїх бронежилетів і сильно розчарувалися (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 14:50

Російські військові вирішили перевірити, наскільки надійний захист може забезпечити бронежилет Моноліт від НВО Спеціальних матеріалів (Санкт-Петербург) і виявилися дуже розчаровані результатом випробувань. Відео з перевіркою вилучених із нього плит опр...

Відбувається поступове виведення наших підрозділів зі східного берега річки Вовча на Донеччині, - військовий експерт

вівторок, 10 вересень 2024, 13:54

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що через загрозу оточення українські воїни почали виходити з ризикованої ділянки на східному березі річки Вовча на Донеччині, передають Патріоти України. "Коли ми го...