Легіон "Свобода Росії" показав ліквідацію полковника Стесєва, котрий керував обороною міста та оперативним угрупованням урядових військ "Белгород" (відео)

Зазначимо, досвідчений головоріз та каратель Стесєв вбивав мирних жителів у Чечні, Югославії, Абхазії та на території України

Як писали ПУ, Андрія Стесєва ліквідували у ніч із 4 на 5 червня в одному з прикордонних населених пунктів Білгородщині У прикордонному з Україною населеному пункті Білгородської області у ніч із 4 на 5 червня ліквідовано полковника ЗС РФ Андрія Стесєва. Він був старшим оперативного угруповання «Білгород». Легіон «Свобода Росії» показав кадри з ліквідованим полковником.

«Відео підтвердження ліквідації полковника ВДВ Андрія Стесєва. Таких злочинців, як він, які по лікоть забруднили руки в крові мирних жителів, завжди наздоганяє справедлива розплата. Кожен військовий злочинець понесе гідне покарання перед судом. Якщо доживуть, звичайно ж, у тій м'ясорубці війни, яку самі почали», – зазначили добровольці.

Нагадаємо, що у ніч із 4 на 5 червня був ліквідований полковник ЗС РФ Андрій Стесєв. При цьому зазначається, що раніше Стесєв обіймав посаду командира 104 десантно-штурмового полку ВДВ Росії. Цей полк, серед інших, був причетним до вбивств українців у Бучі. Він і його підлеглі за його наказом систематично тероризували населення Бєлгородської області, порушували їхні права і свободи. Раніше Стесєв убивав мирних жителів у Чечні, Югославії, Абхазії та на території України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.