"Летіть!": Українка поділилася враженнями від "карантинного" відпочинку в Туреччині

Згідно відомої інформації, станом на сьогодні, 16 липня, в Туреччині 12 788 інфікованих COVID-19, майже 198 тисяч громадян вже вилікувалися, смертність від коронавируса становить 2,5%.

Українка, мешканка Херсона, Тамара Пацалова поділилася своїми враженнями про відпочинок в Туреччині під час пандемії коронавірусу, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку дівчини.

Згідно відомої інформації, станом на сьогодні, 16 липня, в Туреччині 12 788 інфікованих COVID-19, майже 198 тисяч громадян вже вилікувалися, смертність від коронавируса становить 2,5%. Таку епідеміологічну ситуацію влада вважає не критичною. Ще 11 червня тут відкрили кордони для туристів, маючи амбітні плани на в'їзд громадян з 40 країн.

Але поки з відпочиваючими негусто, тому що світ ще досить обережний в питанні пасажирських перельотів. Повітряне сполучення з Туреччиною Україна відновила з 1 липня. У цей день з Києва відправилися відразу 6 літаків: в Анкару, Стамбул, Анталію, Бодрум.

Херсонка Тамара Пацалова зараз відпочиває в Анталії. Дівчина розповіла, що подорож вона бронювала заздалегідь і, на відміну від багатьох українців, їй пощастило. Тепер вона розуміє, що вибір саме з Туреччиною був правильний, бо якби замовила тур, наприклад, в європейській країни, подорожі б не відбулося.

В Анталії Тамара летіла прямим рейсом з Одеси. Вона розповідає - вхід в аеропорт тільки через температурний скринінг і в масках, але потім її можна зняти, а соціальної дистанції практично ніхто не дотримується.

У сам літак теж пропускають в масках і знову вимірюють температуру. В салоні, говорить жінка, пасажири заповнювали якісь анкети з питаннями про коронавірус. Після прибуття пасажирів в Анталію, їх температурою не цікавляться. Тамару дуже вразила порожнеча в аеропорту.

"Аеропорт напівпорожній, для Анталії це так незвично! На майданчику трансфера теж автобусів мало! Приїхавши в готель і потрапивши на ресепшн, я запитала - чи є ще люди крім нас? Сказали, що починають заїжджати", - написала Тамара на своїй сторінці в Фейсбук .

Перед тим, як заселити відпочиваючих, в холі вимірюють температуру. За словами херсонки, в готелі все як завжди, нічого незвичайного, крім того, що в ресторан зайти можна тільки в масці і через температурний скринінг.

Принцип харчування традиційний - шведський стіл, коли кожен обирає страви на свій смак. Відпочиваючим, які тільки приїхали, допомагає персонал, ходячи поруч з тарілкою, але згодом посуд все-таки довіряють гостю, офіціанти тільки насипають страви, які вибирає клієнт.

Що ж до розваг, розповідає Тамара, дискотека в готелі табу, як і водні ігри в басейні, а ось вечірнє шоу є. Сервіс в готелі на високому рівні. Погода в Анталії спекотна, море прогрівається до +28. Тамара говорить, що турки раді бачити гостей просто як ніколи, тому рекомендує відпочинок в Анталії.

"Загалом, хто збирався - летіть! Все добре!" , - зробила висновок українка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...

Потрібно оприлюднити списки тих, хто виїхав за кордон і не повернувся без належних підстав, та ввести для них 10-кратний довічний військовий збір, - Юрій Луценко

понеділок, 29 квітень 2024, 0:15

"Про ухилянтів. Сьогодні повернувся від своїх із фронту. Ситуація критична. І не тільки через нестачу зброї. Некомплект у військах - величезна проблема. Тому жодного доброго слова про ухилянтів не можу сказати", - пише політик та громадський діяч Юрій ...