Лободі дісталося "на горіхи" від зірки 80-х за сценічний образ

За словами екс-учасниці гурту "Міраж", раніше виконавці не дозволяли собі такої зухвалості.

Наталія Гулькіна, зірка мега-популярної групи 80-х "Міраж", розкритикувала Світлану Лободу через її "зухвалий" вихід на сцену в мікро-шортах і топі на врученні премії на Music Box. Російська артистка згадала, що подібний перфоманс колеги у 2016 році дійсно вразив її, але не в хорошому сенсі. Про це Гулькіна розповіла на YouTube-майданчику каналу RTVI, передають Патріоти України.

За словами екс-учасниці "Міраж", раніше виконавці не дозволяли собі такої зухвалості.

Співачка зізналася, що раніше піддавалася критиці з приводу своїх вокальних даних, але ніколи не дозволяла виходити на сцену "в одному піджаку та підборах". Так вона вколола Лободу через її напівоголений образ під час церемонії нагородження премією.

"Одного разу я вручала премію Лободі на Music Box. В той момент вона вийшла в одному піджаку, а внизу були лише голі ноги та підбори. Я подумала: "Вона, напевно, дуже поспішала і забула одягнути спідницю чи штани". У період моєї молодості було по-іншому", - поскаржилася Гулькіна.

Артистка додала, що співачки в ті роки "все-таки носили кольорові лосини, виглядали скромніше". "Але сьогодні час, коли артистки привертають до себе увагу й іншими частинами тіла. Напевно, в цьому є родзинка", - уклала Гулькіна.

Наталія Гулькіна

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...