Лукашенко приїхав у президентську клініку в Дроздах, - соцмережі

Олександр Лукашенко приїхав у президентську клініку в Дроздах. Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн", передають Патріоти України.

Зазначається, що 13 травня близько 19:00 Лукашенко приїхав в "Республіканський клінічний медичний центр" Білорусі, який розташований на березі водосховища Дрозди. "Відомо, що у момент його приїзду під'їзди до лікарні були перекриті, а вздовж доріг стояли силовики. Після проїзду кортежу Лукашенка, проїзди були відкриті", - йдеться у повідомленні.

Стан здоров'я Лукашенка - що повідомлялося

Чутки про погіршення здоров'я Лукашенка стали активно поширюватися після його появи на параді у Москві 9 травня.

Повідомлялося, що Лукашенко ледве пересувався та відразу після параду 9 травня швидко повернувся додому. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи "втечу" Лукашенка, послався на його сильну зайнятість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...