Мандрівник у часі? На старій світлині, датованій 1917 роком, помітили чоловіка у сучасному вбранні (фото, відео)

Нез'ясовні явища поповнилися ще одним дивним фотознімком, що викликала серйозну дискусію.

На старому непримітному на перший погляд фото, датованому 1917 роком, користувачі інтернету помітили щось неймовірне - мандрівника в часі, повідомляють Патріоти України. Як повідомляє Express , знімок миттєво підняв дискусію на популярному ресурсі Reddit. Багато користувачів почали навіть ставити під сумнів закони фізики.

Фотографія була зроблена більше 100 років тому в Канаді і зображує групу чоловіків, жінок і дітей, що сидять на схилі пагорба. Пильні спостерігачі звернули увагу, що одна людина на фотографії виділяється по дуже конкретної причини - його зовнішній вигляд не відповідає тогочасній епосі.

Фотографія була знайдена в книзі Лестера Рея Петерсона "історії Великої Вітчизняної війни мису Скотта" в 1974 році, яка розповідає про історію канадського регіону.

Мандрівник у часі

Що вразило тих, хто натрапив на цю фотографію, так це те, наскільки недоречним здається "людина-серфер" серед всіх учасників.

дивне фото На відміну від всіх позують на фотознімку, у нього єдиного сучасна як для XIX століття одяг, нестандартна для тих часів стрижка, і він явно не в ладах з усіма навколо. Придивившись до людей, можна помітити, що людина зліва від "мандрівника в часі", здається, повністю приголомшений присутністю незваного гостя. Та й сам молодий хлопець на знімку явно збентежений тим, що відбувається навколо нього, ніби його застали зненацька.

Ютубер Джеймі Д. Грант був приголомшений, коли взяв книгу і наткнувся на загадкову фотографію. У відеоролику YouTube під назвою "Подорож у часі".

"Зверніть увагу на групу людей, а їх одяг. Навіть те, як вони сидять, готові фотографуватися. А тепер придивіться на хлопця: у нього єдиного неприкритий голова, його зачіска цілком сучасна, на ньому єдиному з дорослих є шорти. Невже таємничий мандрівник довів неможливе і здійснив подорож у часі? " - прокоментував фотознімок блогер, який знайшов загадковий фотознімок.

Однак одягу цього загадкового хлопця, здається, є пояснення. Один з учасників бесіди на Reddit посилається на стару статтю в Post Gazette, в якій говориться, що подібний одяг, як у "мандрівника в часі" зустрічалася у моряків ВМС США в 1913 році. Так що цілком ймовірно, що нічого загадкового в фотографії немає, а "сучасний" одяг всього лише літня форма моряка початку XX століття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...