Маневрував, готуючися до обстрілу українських позицій: Бійці 128-ї ОГШБр "Стугною" вразили російський танк. Той горів наче сухе клоччя (відео)

Фото: Скрін відео | 128 ОГШБр застосувала

Танк намагався маневрувати й готувався до обстрілу українських позицій, але згодом отримав керовану ракету у броню.

Російський танк був знищений на фронті бійцям роти протитанкових ракетних комплексів. Про це повідомили у Facebook 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Бійці зазначили, що влучний постріл було зроблено із комплексу "Стугна-П" з відстані кількох кілометрів, який виявився дуже успішним. На відео можна побачити, як танк намагається маневрувати й готується до обстрілу українських позицій, але згодом отримує керовану ракету у броню.

Зі слів захисників, боєприпаси зі "Стугни-П" поклав край його потугам – танк "спалахнув як сухе клоччя". За кілька секунд згодом у ньому здетонував боєкомплект. Весь екіпаж загинув від отриманих травм.

"Горить як сухе клоччя", – йдеться у дописі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак, який не віщує нічого доброго: Росіяни зібрали третину своїх бомбардувальників на одному аеродромі

неділя, 19 травень 2024, 22:53

Росіяни зібрали третину своїх стратегічних ракетоносців на аеродромі "Оленья" в Мурманській області. Це може свідчити про підготовку до нового масованого ракетного удару по Україні. Про це пише військово-аналітичне видання Defense Express, передають Па...

"Все про російську культуру!": Відомий український співак виступав із путіністами у Німеччині

неділя, 19 травень 2024, 22:43

Український співак Олег Кензов, відомий за хітом "Обстановка по кайфу", вкотре втрапив у скандал, зазначають Патріоти України. Так, одіозний артист з'явився на афіші російського фестивалю, який пропонує всім насолодитися "російською культурою" на одном...