Маркування намагалися зафарбувати: Росія отримує боєприпаси ще з однієї країни (фото)

Росія в умовах міжнародної ізоляції та дефіциту зброї внаслідок триваючої війни в Україні звертається за військовою підтримкою до таких же країн-ізгоїв, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, як зазначає ресурс Ukraine Weapons Tracker, російські військові тепер використовують боєприпаси виробництва М'янми - нещодавно на озброєнні Росії з'явилися бірманські 120-мм артилерійські міни. При цьому раніше про постачання боєприпасів з М'янми в Росію не повідомлялося.

Зазначається, що міни були ідентифіковані за характерними ознаками зброї з М'янми - характерними хвостовими відмітинами, підривниками та метальними зарядами.

При цьому дослідники відзначають, що велика частина маркування була навмисно видалена/зафарбована з метою максимально ускладнити ідентифікацію. Варто зазначити, що після військового перевороту в 2021 році в М'янмі править хунта, яка опинилася в міжнародній ізоляції. Однак Росію це не зупиняє від військового співробітництва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...