Маша Єфросиніна підкорила мережу прозорим вбранням (фото)

Теледіва з'явилася на заході в розкішній сукні ніжного персиково-бежевого відтінку з вишуканими чорними флористичними візерунками.

Ведуча з'явилася на світському заході в розкішній сукні, передають Патріоти України.

Маша Єфросиніна - володарка бездоганного смаку, якщо мова стосується вибору вбрання і складання стильного луку, як повсякденного, так і для виходу в світ. Під час відпочинку в Мексиці ведуча вражала шанувальників своїми курортними луками, один ефектніше іншого, а повернувшись до Києва приступила до роботи. Так, вона стала ведучою церемонії нагородження ELLE STYLE AWARDS 2019. Теледіва з'явилася на заході в розкішній сукні ніжного персиково-бежевого відтінку з вишуканими чорними флористичними візерунками.

Довгий прозорий наряд в підлогу з відкритими плечима, а також виділенною талією ідеально підкреслив стрункі форми Маші. Волосся ведучої було гладко укладене з ідеально рівним проділом посередині. Аксесуари – звисають великі масивні сережки.


До речі, перед церемонією вона поцікавилася у підписників, якій сукні віддати перевагу. Ще одним можливим варіантом стало пікантне міні світло-бежевого кольору з щільною чашкою. Виявилося, що це частина цілісного образу, а боді з спідницею ведуча вдягнула під низ свого розкішного основного наряду.


Фото: Маша Єфросиніна (instagram / mashaefrosinina)

Шанувальники прийшли у захват від урочистого лука Маші. Вони моментально оцінили шикарне вбрання теледіви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...