"У нас була криза": Маша Єфросиніна згадала, як знайшла в телефоні чоловіка листування з іншими жінками

У новому випуску YouTube-шоу "Дорослі дівчата" Єфросиніна зізналася, що до початку повномасштабного російського вторгнення у них у стосунках із чоловіком були проблеми, передають Патріоти України.

«У мене з чоловіком до повномасштабного вторгнення був дуже важкий діалог. Зараз він сильно змінився і почав мене чути, а до того не чув. Він так собі бачив світ. У нас були в кризових ситуаціях ці кончені моменти, коли ми підглядали телефон. І ми тоді зрозуміли — якщо хочеш втратити партнера, залізь у його телефон. Хочеш розлучитися — залізь у його телефон», — поділилася вона.

Єфросиніна також розповіла, як знайшла в телефоні чоловіка листування з іншими жінками. «У нас була криза, коли ми роз'їхалися, і я залізла в його телефон. І йому писала якась шизофренічна кількість дівчат. Якщо відкрити його месенджер, там були одні дівчата — художниця, дизайнерка, письменниця, ще хтось… І ось вона йому пише: "Я б так хотіла з тобою зустрітися, хоча б один вечір, одне побачення“. А він їй відповідає смайликом. Я ревнувала», — зізналася телеведуча.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...