"Мати била по руках, а батьку було не до цього": Відомий український співак відверто розповів про стосунки в родині

Артист залишив батьківський дім у 15 років.

Співак і народний артист України Віктор Павлік відверто розповів про стосунки з матір'ю. Знаменитість дав інтерв'ю в передачі "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" про роль матері в його житті та кар'єрі, передають Патріоти України.

Артист залишив батьківський дім у 15 років. Відтоді його репертуар рясніє піснями про матір.

За словами Павліка, йому є за що вибачатись перед матір'ю. "Я не питав у мами, чи довіряла вона мені, я робив свої справи, і все", - розповідав співак.

Віктор народився в селі Теребовля на Івано-Франківщині. Родина жила бідно, тому коли йому на день народження подарували акустичну гітару, його щастю не було меж. "Пам'ятаю, як емоції переповнювали. Для мене це був мега крутий подарунок", - каже Павлік.

За словами Віктора, у шкільні роки його батьків часто викликали до школи. "Я холерик. Мене завжди називали вискочкою. Мама нервувала, переживала, лаяла, плакала, била по рукам лінійкою, бігала за мною завжди", - зізнався співак.

Матір виховувала Віктора фактично сама, тому що батькові було "не до цього" - робота, риболовля, друзі. Зате матір була завжди поруч. І саме вона вже в 3 роки віддала сина на занаття з музики. "Мама завжди пишалася мною" - підсумував артист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...