Мешканці власного села "здали" ворогам: В окупованій Миронівці 19-річна дівчина порвала на шматки прапор РФ

У тимчасово окупованій Миронівці Запорізької області 19-річна дівчина зламала флагшток на одній із адмінбудівель і розірвала прапор рашистів, інформують Патріоти України.

Як повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, окупанти відкрили кримінальну справу, їй загрожує до року ув'язнення. "Наші люди в окупації продовжують демонструвати, як насправді відносяться до "асвабадітєлєй". Черговий "великий злочин" для росіян вчинила 19-річна дівчина у селі Миронівка (Приазовський район). Вона зламала флагшток на одній з адміністративних будівель та розірвала ворожий прапор", – йдеться в повідомленні.

За даними Федорова, на дівчину донесли мешканці села. Зазначається, що нині проти неї окупанти вже відкрили кримінальну справу – їй загрожує до року тюрми. "Чергове судилище проти українців лише за те, що зневажають ворога та символи країни-агресора", – написав Федоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.