"Мінськ і Хабаровськ показують, що гебня взяла на озброєння нову тактику", - російський журналіст

Протестуючі в Білорусі не зробили до сих пір жодної помилки.

Про це у своєму блозі пише російський журналіст Євген Левкович, передають Патріоти України.

"Продовжую спостерігати з захопленням. Не знаю, як це бачиться зсередини, але з боку опозиція в Білорусі не зробила поки жодної помилки. Всі кроки - вірні.

Перший: не дали себе втягнути в бійню з міліцією, протест донині - винятково беззбройний, це найважливіше "завоювання". Насильство - єдиний козир Лукашенка і Путіна, але приводу остаточно дістати його з кишені протестувальники не дають.

Другий: блискуча ідея страйку з виплатами компенсацій тим, хто в ній бере участь, оскільки більшість людей (і це абсолютно нормально) бояться будь-якої опозиційної діяльності з однієї простої причини: звільнять - і не буде чим годувати сім'ї.

Нарешті, ідея будівництва альтернативної держави при формально ще діючий владі - те, про що я постійно торочу тут (коли ще торочити). Не просто "координаційна рада опозиції" з, пробач Боже, Собчак і Биковим - а альтернативні органи муніципальної влади, альтернативні міністерства, що видають укази, в ідеалі - альтернативний уряд з відомих і шанованих професіоналів.

Приклади Хабаровська і Мінська показують, що гебня взяла на озброєння іншу тактику боротьби з масовими протестами (коли вони дійсно масові): просто їх не помічати. Ходіть по вулицях скільки завгодно - ми все одно будемо робити те, що захочемо. Першими втомитеся ви.

Ось і їх потрібно просто не помічати.

Давно вже в різних світах живемо, чи не так? Так треба це оформити!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...