"Мінуснули" командирів і десятки окупантів: У мережу виклали відео удару по ворогах на Херсонщині

На тимчасово окупованій території Херсонської області було атаковано полігон, де перебували ворожі військові. Про це повідомляють різні пропагандистські канали, передають Патріоти України.

Удар підтвердив і спікер Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук. За його словами, туди якраз приїхали командири з російського угруповання військ "Днєпр" з перевіркою.

Водночас телеграм-канал "Николаевский Ванек" розкрив більше деталей про атаку. Зазначається, що було уражений полігон поблизу Подо-Калинівки Херсонської області, куди керівництво угруповання "Днєпр" приїхало з перевіркою вогневої підготовки підрозділів, яких готують на штурми н.п. Кринки.

"Як видно на відео, проводилися спільні заняття підрозділів 328 ДШП, 810 ОБрМП і 81 САП РФ. Мінус командирський склад і мінус близько 60 бійців просто на пісочку. Дякую колегам із ЗСУ за чітку розвідку і точність ракет", – сказано в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...