"Мінуснули" командирів і десятки окупантів: У мережу виклали відео удару по ворогах на Херсонщині

На тимчасово окупованій території Херсонської області було атаковано полігон, де перебували ворожі військові. Про це повідомляють різні пропагандистські канали, передають Патріоти України.

Удар підтвердив і спікер Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук. За його словами, туди якраз приїхали командири з російського угруповання військ "Днєпр" з перевіркою.

Водночас телеграм-канал "Николаевский Ванек" розкрив більше деталей про атаку. Зазначається, що було уражений полігон поблизу Подо-Калинівки Херсонської області, куди керівництво угруповання "Днєпр" приїхало з перевіркою вогневої підготовки підрозділів, яких готують на штурми н.п. Кринки.

"Як видно на відео, проводилися спільні заняття підрозділів 328 ДШП, 810 ОБрМП і 81 САП РФ. Мінус командирський склад і мінус близько 60 бійців просто на пісочку. Дякую колегам із ЗСУ за чітку розвідку і точність ракет", – сказано в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...