"Місце зйомок відео не відповідає заяві": Військовий експерт викрив брехню Пригожина про "взяття" Бахмута

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко вказав на "нестикування" в сьогоднішній публікації засновника ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина з приводу "взяття" Бахмута. У своєму Telegram він зазначив, що ділянка, яку показав колишній кухар Путіна в кадрі не відповідає тому районі, звідки армія РФ нібито "вибила ЗСУ"(району "Літак"), передають Патріоти України.

"Якщо він віщає про "взяття" Бахмута, а це ділянка по Чайковському та "літачку", то чому він не зняв "переможне" відео на його тлі? Точніше того, що залишилося від літачка", - звернув увагу Коваленко.

Також він вказав, що Пригожин "квапить події", тому він поспішив опублікувати ролик і замітку про Бахмут: "Цей запис повинен був вийти ввечері", - стверджує Коваленко. "Пригожин квапить події. Неодноразово обпалившись на заявах про взяття Бахмута, він знову прискорюється, щоб якомога раніше відрапортувати про "взяття" міста і почати виведення ПВК "Вагнер", адже "кухар" прекрасно розуміє, чим пахне", - вказує він.

Військово-політичний оглядач також погодився із заявою Міноборони України про те, що ситуація в Бахмуті "критична", але водночас українці, які стежать за оперативними новинами в місті, це вже розуміли, стверджує він. За словами Коваленка, з урахуванням важких боїв складно прогнозувати, що буде далі. Однак армія РФ все ще не "вибила" з міста ЗСУ, оборона Бахмута триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Так виборювалась 61-мільярдна допомога Україні: The Times розповіла, як британська дипломатія зіграла на слабкостях Трампа спонукавши того підтримати голосування в Конгресі

середа, 15 травень 2024, 18:22

Трамп підтримав виділення $61 млрд допомоги Україні… аби посилити свій інавгураційний тріумф у січні. Таку інформацію оприлюднила найсолідніша газета Сполученого Королівства The Times. Телеграм-канал Орестократія зробив вижимку з оригіналу публікації ....

Навіть пропагандисти Кремля були шоковані: Депутат держдуми Мілонов зізнався, що хоче зарубати Макаревича (відео)

середа, 15 травень 2024, 14:00

Скандальний депутат держдуми РФ Віталій Мілонов настільки надихнувся прикладом свого колеги Андрія Лугового, який отруїв полонієм колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка, що й сам висловив готовність вбивати «ворогів режиму». Про це він сказ...