Модні тренди: Осінні нестандартні образи для офісу

Нудний офісний стиль відходить у минуле: можна залишатися в межах встановлених правил, але водночас почуватися стильно і комфортно.

Фрілансери можуть дозволити собі працювати вдома хоч у піжамі та й деякі офісні працівники теж. Але, якщо до вашого дрескоду все одно не входить можливість прийти на роботу в тому, в чому ви зазвичай спите, не варто засмучуватися. Є безліч варіантів мати вигляд в межах встановлених правил, але водночас почуватися стильно і комфортно.

Розповідаємо, як одягнутися до офісу восени, і не загнати себе у зневіру від погоди за вікном і від сірих вбрань.

Класичний костюм

Штанний костюм — це база, яка має чудовий вигляд як в дуеті, так і сольно з будь-якими іншими речами, починаючи від джинсів, і, закінчуючи оверсайз футболкою. Доповнять костюм лофери і сумка в тон, а боді додасть контрасту.


Футболка і штани

Якщо у сукні вже холодно або дрескод не дозволяє коротку довжину, вихід є. Не потрібно залишати сукню тільки для виходів у світ з подругами, скомбінуйте її зі штанами і жакетом. Такий прийом може здатися трішки незвичним, але варто лише трохи уявити себе стилістом і дозволити подібні поєднання.

Цього сезону трикотажні речі не просто серед головних трендів. Багато брендів по-новому дивляться на добре знайомі всім матеріали і показують нам їх у новому прочитанні. Трикотажні сукні, спідниці і топи, кардигани — обов'язкові атрибути цієї осені і в офісі, і в повсякденності.

Сорочка з принтом

Всього лише один незвичайний елемент в образі — сорочка, але настрій одразу кардинально змінюється. Щоб урізноманітнити свій звичний гардероб в офіс на кожен день, досить придбати нестандартні сорочки — з незвичайним кроєм або принтом. Врівноважити образ можна класичним блейзером і джинсами.

Укорочений жакет

Іноді тренди бувають дуже полярні, але так навіть цікавіше. Наприклад, нинішнього сезону актуальні як оверсайз жакети з об'ємними плечима, так і укорочені моделі. Останні особливо гарний мають вигляд зі штанами або джинсами з високою талією.

Трикотаж

Цього сезону трикотажні речі не просто серед головних трендів. Багато брендів по-новому дивляться на добре знайомі всім матеріали і показують нам їх у новому прочитанні. Трикотажні сукні, спідниці і топи, кардигани — обов'язкові атрибути цієї осені і в офісі, і в повсякденності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...