"​Мосты в Купянске взорваны "Хаймарсами", российская группировка отрезана от снабжения и путей бегства. Командир Таманской дивизии съ*бался из Изюма на транспорте для раненых", - аналітик

"Мосты в Купянске взорваны Хаймарсами, российская группировка в нем отрезана от снабжения и от путей бегства. В войсках начинается паника", - прокоментував крайні новини Іван Яковина у себе в фейсбуці.

Трохи раніше він поділився іншою сенсацією, котра виникла через наступ ЗСУ на Куп'янськ, котрий призвів до оперативного напівоточення ізюмького угруповання росіян: "Командир Таманской дивизии съебался из Изюма на транспорте для раненых".

Раніше повідомлялось, що передові загони зайшли на околиці Куп'янська.

"Министерство обороны России закрыло комментарии на своих официальных страницах в ВК и ОК, обратил внимание «Можем объяснить». Причиной, вероятно, стало массовое недовольство пользователей ситуацией на фронте", - додає Яковіна.

"С огромным удовольствием смотрю пропагандистскую программу "60 минут" на телеканале Россия-1.

Таких кислых ебальников у Скабеевой, ее мужа, корреспондентов в поле и гостей в студии я не видел НИКОГДА", - продовжує коментувати ситуацію щодо українського контрнаступу він, додавши колаж з прінтскринів.

Трохи раніше цей же політичний журналіст та військовий аналітик на ютюб-каналі НВ розбирав ситуацію на Харківщині та Херсонщині, що склалася на ранок 9 вересня.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...