“Можна буде підсмажити в 10 разів більше росіян”: Експерт назвав умову для переламу на фронті

Для переламу на фронті Україні потрібен комплекс озброєнь, зокрема тактичні ракетні системи ATACMS, наповнені касетними бомбами. Про це в ексклюзивному інтерв’ю для ТСН.ua заявив військовий аналітик Іван Ступак, передають Патріоти України.

“Для переламу на фронті недостатньо буде просто літаків. Звісно, вони додадуть драйву. Німецькі ракети Taurus теж додадуть. Тим більше, якщо у нас їх буде 100 штук. Це ракети, які кріпляться на літаки і вони можуть летіти до 500 км. Це, звісно, буде плюс”, — говорить аналітик.

“Щодо американських ракет ATACMS — якщо вони будуть, то буде супер, особливо, якщо вони будуть з касетними боєприпасами”, — додав він.

“Касетні боєприпаси — це снаряд, який летить і розкривається в повітрі. З нього вилітає приблизно 40 невеликих боєприпасів, вони розлітаються на відстань, як півтора футбольних поля, і все руйнують”, — зазначив Іван Ступак.

“А якщо у нас будуть касетні боєприпаси до ATACMS, то там буде один снаряд, який летить і в повітрі розкривається на 400 боєприпасів. Тобто в 10 разів більше росіян можна підсмажити цим боєприпасом. Це, звісно, теж буде плюс. Поодинці це не працює, а в комплексі — так”, — резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького