Можна придбати 10 тис. FPV-дронів: Як українці допомагають Путіну, переглядаючи російський контент (інфографіка)

Російський бюджет отримав від українців, які дивляться російських YouTube-блогерів та слухають російську музику на стрімінгових сервісах, близько $5 млн. Зокрема, за цю суму окупанти можуть придбати 10 тис. FPV-дронів. Про це свідчить інфографіка аналітичної компанії Top Lead, передають Патріоти України.

Так, дохід російських авторів за рік склав близько $81,6 млн, з яких $5 млн пішло на податок до Держбюджету РФ. Варто зазначити, що вартість одного FPV-дрона складає орієнтовно $500.

Отож завдяки українцям, які продовжують споживати російський контент, окупанти могли отримати близько 10 тис. дронів такого типу та застосовувати їх проти наших захисників на полі бою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...