Мураєв встиг втекти з України, чому радіти? Влада занадто довго зволікала, - ЦПК

Про підозру колишньому народному депутату, "регіоналу" Євгену Мураєву потрібно було повідомляти як мінімум кілька років тому. Тим часом влада зволікала. Про це повідомив Центр протидії корупції.

"Соцмережі сприйняли переважно на ура підозру в держзраді для Мураєва. Не можемо сповна розділити цю радість. Бо підозру потрібно було повідомляти не зараз (і не в тому вигляді, як це зробили), а як мінімум кілька років тому. Мураєв, нагадаємо, встиг втекти з України", – пишуть активісти.

Потрібно було накласти на екснардепа санкції і конфіскувати купу цінного майна, сказали в ЦПК.

"Не наклали. Поки влада зволікала, Мураєв переписав свій бізнес на Вадима Слюсарєва – колишнього куратора передвиборчого штабу Зеленського на Харківщині", – повідомили.

"І тут йдеться не про якість фірми-одноденки, а про цілком успішний бізнес. Зокрема, про завод каркасних конструкцій Рапід. Слюсарєв часу не марнував і встиг вивезти обладнання заводу в Угорщину", – пише ЦПК.

Перед тим, буквально напередодні вторгнення, Слюсарев їздив в Російську Федерацію, потім придбав фірму з нерухомістю у Ніцці, повідомили активісти.

"Але до нього питань чомусь немає", – кажуть.

"Це один з прикладів того, як можна було справді покарати Мураєва і його оточення. А не струшувати інфорпростір підозрами, на які Мураєву, скоріш за все, начхати", – резюмує ЦПК.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...