На дворі 21-ше століття: Фреймут своїми порадами з етикету для дівчат насмішила мережу

Ведуча ділиться з дописувачами правилами хорошого тону.

Ольга Фреймут часто розповідає в Instagram як правильно себе вести в суспільстві і роздає різні поради з етикету. Однак, далеко не завжди пости ведучої викликають позитивну реакцію серед користувачів соцмережі, передають Патріоти України.

Днями директор "Школи леді" шоу "Від пацанки до панянки-3" назвала п'ять ключових манер справжньою панни.

1. Не бігає за чоловіком, не пише та не дзвонить першою. Але вона легка, мов батист, радісна співрозмовниця та кокетунка. Панна не приймає запрошення на побаченння зі сьогодні на завтра. У неї вечір зайнятий, хоча насправді вона залишиться вдома і читатиме.

2. Не шкодує доброго слова. Вона запитає продавчиню фруктів біля дому, чи їй не спекотно. І звернеться до неї по імені. Вона не буде берегти найкращу посмішку для дирекції, бо начальству треба подобатися. Їй не шкода посміхатися всім однаково.

3.Не називає вбиральню туалетом, а спіднє трусами. Вона знає синоніми до слова «поміркованість» а також розуміє, що "кулінарія" наголошується на "А".

4. Не показує невпевненість. Замість фрази "чи можу я попросити дозволу показати мені он той очіпок", або "вибачте будь ласка, але я б хотіла пересісти подалі від сонця", панна чітко формулює свої бажання: "дайте, будь ласка, очіпок" та "я пересяду, бо сонце надто палюче".

5. Рівно тримає спинку, навіть якщо життєві клопоти буревієм зносять з ніг.

Користувачі мережі сміються над порадами ведучої, адже на дворі 21 століття: "Відкрила, поржала зі слова "кокетунка", закрила", "Одного разу Фреймут знайшла в машині чоловіка жіночі труси і нічого не сказала. Тому що труси трусами називати не можна", "Не пише і не дзвонить першою? Не очікувала такого середньовіччя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...