На ефірі в Скабєєвої один з ідеологів Кремля озвучив рецепт, як все виправити, щоб "всі жили радісно і добре", - політтехнолог Голобуцький

Кремль подібне однозначно схвалить. А на Зеленського очікує нова хвиля пропагандистського тиску і аргументації "так буде краще для всіх".

"На ефірі в Скабєєвої на "Россия-1" один з ідеологів Кремля Ніколай Старіков (а заодно - комерційний директор ВАТ "Первий канал - Санкт-Петербург") озвучив універсальний і оптимальний рецепт, як все виправити, щоб всі жили радісно і добре: просто відновити СРСР", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"...Что случилось с бывшими республиками Советского Союза после того, как он был уничтожен. Радости нет ни у кого. Процветания нет ни у кого. Покоя нет ни у кого. Война или была, или есть, или вот-вот начнётся, или только закончилась – в большинстве государств пост-советского пространства. ...Ничего хорошего от распада Советского Союза не получил никто. Что делать? Как выходить из ситуации? Да так, как мы в неё входили. Объединение – вот путь решения тех проблем, которые были искусственно созданы в 1993 году".

--
Тобто, збройний конфлікт в Карабаху, жорстке громадянське протистояння в Білорусі, заплановане тихе захоплення 25 жовтня влади в половині регіонів України - це все кроки задля реалізації "геніальної ідеї", відновлення СССР?
В принципі, Путін виріс в цій парадигмі і ніколи з неї не виходив. Тобто, Кремль подібне однозначно схвалить. А на Зеленського очікує нова хвиля пропагандистського тиску і аргументації "так буде краще для всіх", "це єдиний шлях до миру, а ви обіцяли".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...